top of page

O NAMA

Zašto odabrati Marks Centar?

·Grupe do 6 polaznika

Veće grupe su u pravilu uskraćene za individualni pristup polazniku što smanjuje napredak i ne daje samopouzdanje.

·Profesori sa anglosaksonskog govornog područja

Na početnim nivoima imamo profesore iz BiH, dok za srednje i visoke nivoe imamo predavače sa anglosaksonskog područja.

 

·Zajednički cilj

Naš cilj je isti kao i Vaš. Da što bolje ovladate stranim jezikom i budete spremni za nove izazove.

 

Stručni kadar

Naši profesori su stručni, sposobni i posebno posvećeni svakom polazniku. Oni svojim đacima omogućuju brzo i kvalitetno učenje svih jezičkih vještina (čitanje, pisanje, slušanje, govor). Na početnim nivoima učenike podučavaju profesori sa prostora BiH, dok na srednjim i višim nivoima imamo profesore sa anglosaksonskog govornog područja, za šta smatramo da je velika prednost zbog poboljšavanja komunikacije i stilskog načina govora.

Priznate diplome

Naša pripremna nastava omogućiti će Vam odlično znanje stranih jezika za polaganje međunarodno priznatih ispita kao što su YLE, KEY, PET, FCE, CAE, CPE, kao i za Aptis testove za engleski, te pripremu za polaganje njemačkog jezika na Goethe institutu. Pored navedenih pripremnih kurseva, nudimo i pripremne kurseve za polaganje IELTS (International English Testing System) i TOEFL (Test of English as a Foreign Language) testova. Rezultati ispita su mjerodavni i usklađeni sa stvarnim nivoom znanja, a diplome navedenih ispita su priznate širom svijeta i imaju neograničen rok trajanja.

 

Kvalitet i učenje

U našem centru ćete dobiti profesionalno pružanje usluga iz oblasti znanja stranih jezika, potpunu posvećenost profesora, ugodnu radnu atmosferu, odgovornost i profesionalnost kadrova, te ljubazno osoblje. Zahvaljujući stručnim profesorima, načinu izvođenja nastave, i adekvatnoj literaturi omogućujemo kvalitetno i uspješno osposobljavanje polaznika za samostalnu komunikaciju i korespondenciju na stranim jezicima u vrlo kratkom roku.

Call 

00387 33 215 869

Email 

Follow

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Instagram
bottom of page